Бюджетна пропозиція від ZALMAN: блок живлення ZM600-LXII

Home New products Бюджетна пропозиція від ZALMAN: блок живлення ZM600-LXII
20.12.2021

Універсальний асортимент, унікальні технологічні рішення, багаторічний досвід та всесвітнє визнання ZALMAN – це важливі складові успіху.

Корпуси, блоки живлення, системи охолодження повітряні та рідинні, корисні аксесуари – це основна продукція ZALMAN, що користуються популярністю та відома широкому загалу знавців сучасних комп’ютерних комплектуючих.

Пропонуємо асортимент блоків живлення для ПК від ZALMAN - це оптимальне співвідношення якості, функціональних особливостей та вартості.

Що важливо розглянути у першу чергу при виборі блоку живлення для ПК, на прикладі моделі ZALMAN ZM600-LXII:

  • перш за все треба визначити необхідну потужність блоку живлення з огляду на всі компоненти системи у сукупності.
  • Блок живлення ZALMAN ZM600-LXII розрахований на сучасні компоненти та впорається із системою, що потребує 550-600W;

  • важливо визначити умови експлуатації компонентів та навантаження, чи призначена система для розгону або буде працювати у штатному режимі.
  • Виробник ZM600-LXII гарантує 100% сумісність із процесорами INTEL/AMD останнього покоління, показник ККД у діапазоні 92% при стандартних навантаженнях і гарантованим 550W по 12V лінії;

  • варто ознайомитись з основними параметрами специфікації блоку живлення – це наявність APFC, сертифікації 80+ згідно із міжнародними визнаними стандартами та на особливості компонентної бази.
  • Конструкція блоку живлення ZALMAN ZM600-LXII включає потужну одиночну шину + 12 В, така особливість схемотехніки ідеально підходить для майбутніх оновлень компонентів чи навантаженні при розгоні. Блок включає компоненти модуля активної корекції коефіцієнта потужності APFC (99%), що гарантує стабільну роботу та забезпечить високу енергоефективність. До складу компонентної бази входять конденсатори із показником максимальної робочої температури – 105°С, надійні та витривалі. Інтегрований EMI фільтр суттєво зменшує шуми під час роботи пристрою;

  • звернути увагу на наявність кабелів, їх розміщення та комплектування конекторами, що необхідні для підключення компонентів.
  • Блок живлення ZALMAN ZM600-LXII оснащений оптимальною кількістю реалізованих інтерфейсів, що мають зручне розміщення на кабелях. Без проблем можливо під’єднати один чи два відеоадаптера без використання перехідників та підключити достатню кількість периферійних пристроїв;

  • визначити наявність стандартних захістів, що сприяють стабільній та безперебійній роботі в процесі експлуатації.
  • Блок живлення ZALMAN ZM600-LXII гарантує захист від підвищеної напруги (OVP), від перегріву (OTP), від короткого замикання (SCP), від перевантаження по потужності (OPP);

  • важливо ознайомитись із активними та пасивними елементами охолодження блоку живлення.
  • Блок живлення ZALMAN ZM600-LXII із 120мм вентилятором на підшипнику ковзання. Конструкція корпусу включає елементи перфорації, що забезпечує активну циркуляцію нагрітого повітря назовні. Пасивна частина системи охолодження ZALMAN ZM600-LXII – два достатньо масивні чотирьохсекційні алюмінієві радіатори, що розташовані в низьковольтній та високовольтній частинах корпусу.  

  • необхідно звернути увагу на розміри блоку живлення та його стандарт, можливість розмістити в обраному корпусі (деякі корпуси мають обмеження по довжині блоку живлення) та комплектацію пристрою.
  • ZALMAN ZM600-LXII із стандартними розмірами для блоків живлення формату ATX. Комплект включає всі необхідні складові та інформацією, щодо умов експлуатації, а саме: кабель живлення, гвинти для кріплення блока живлення в середині корпусу, комплект одноразових стяжок для раціонального розміщення кабелів, докладну інструкцію користувача.

Отже, блоки живлення ZALMAN ZM600-LXII виготовлені на основі сучасної, перевіреної компонентної бази, що гарантує надійність і стабільність роботи впродовж тривалого терміну експлуатації та дозволяє бути впевненим у бездоганній працездатності блоку та якісному живленню системи.

Блок живлення ZALMAN ZM600-LXII призначений для домашніх та ігрових ПК початкового та середнього рівнів складності.

Багаторічний досвід, сумлінна праця провідних південно-корейських інженерів та визнання у всьому світі відмінної якості продукції – це сьогодення ZALMAN. Майбутнє із ZALMAN – це сучасний оновлений асортимент та прогресивні ідеї для розвитку бізнесу.

Разом із ZALMAN – впевнено до нових досягнень!

Products from publication
out of stock
Cases, power supplies, air and liquid cooling systems, various accessories are the main products of ZALMAN, which are popular and known to a wide range of users, connoisseurs of modern computer components.
Menu
Products catalog
Products catalog